Lyt til din krop


Om Khun Ying

Vores vision er at hjælpe dig med at finde velvære og balance i både krop og sjæl. Vi sætter god tid af til din behandling, så du kan føle dig afslappet og nyde en afstressende stund på briksen. Det er ikke nok, at du får en god behandling. Lige så vigtig er det, at du får en god oplevelse efter din behandling. 

Vores klinik er beliggende i store moderne lokaler på Nørretorv 2G, i hjertet af Vejle. I klinikken finder du altid en hyggelig og rolig atmosfære. Vores smilende og imødekommende personale sørger for, at du bliver behandlet professionelt, man bliver taget seriøst og lyttet til.

Det er dig, vi har fokus på!

Vores værdisæt bygger på en kombination af menneskelig forståelse og indlevelse samt et højt fagligt niveau. Vi tilbyder kvalitetsbehandling med fokus på netop din situation og dine behov. 


Vores behandlere:

Tanvarath Meesri Wainø Hansen har siden Khun Yings åbning i november 2020 både været vores indehaver og behandler.

Hun uddannede sig som massør i 2016 og har arbejdet med faget siden 2017. Det første år arbejdede hun som massør i Thailand, hvorefter hun arbejdede som sportsmassør, swedish massør og warrior massør og mere til, i forskellige lande. Siden 2018 har hun haft sin egen massageklinik i Danmark.

Tanvarath har +9 forskellige massage certifikater. I 2020 vandt hun desuden en international pris for have den bedste helbreds og skønhedsforretning fra Vayupak Convention Center, Government Complex, Bangkok, Thailand.Stress af og få et bedre helbred