Lyt til din krop


Om Khun Ying

Vores vision er at hjælpe dig med at finde velvære og balance i både krop og sjæl. Vi sætter god tid af til din behandling, så du kan føle dig afslappet og nyde en afstressende stund på briksen. Det er ikke nok, at du får en god behandling. Lige så vigtig er det, at du får en god oplevelse efter din behandling. 

Vores klinik er beliggende i store moderne lokaler på Nørretorv 2G, i hjertet af Vejle. I klinikken finder du altid en hyggelig og rolig atmosfære. Vores smilende og imødekommende personale sørger for, at du bliver behandlet professionelt, man bliver taget seriøst og lyttet til.

Det er dig, vi har fokus på!

Vores værdisæt bygger på en kombination af menneskelig forståelse og indlevelse samt et højt fagligt niveau. Vi tilbyder kvalitetsbehandling med fokus på netop din situation og dine behov. 


Din behandler:

Jeg hedder Tanvarath Meesri Wainø Hansen og kaldes Ying i det daglige. Jeg åbnede Khun Ying i november 2020.

Jeg blev certificeret som Thai massør i 2016 og har praktiseret inden for dette område siden 2017. Efterfølgende har jeg også gennemgået træning og certificering som sportsmassør, swedish massør og warrior massør, og jeg har udvidet min viden gennem kurser, både indenlands og i udlandet.

Jeg har mere end 9 forskellige massage-certifikater. I 2020 vandt jeg desuden en international pris for have den bedste helbreds- og skønhedsforretning fra Vayupak Convention Center, Government Complex, Bangkok, Thailand.


Mine certificeringer:

Stress af og få et bedre helbred