Nyd massage for øget Velvære og Livskvalitet

Oplev en afslappethed i hele kroppen og fred og ro sindet. Spændinger og bekymringer forsvinder og spændte muskler løsnes - ofte i sådan en grad at modtageren af massagen vil falde i søvn.

Efter massage føler du dig frisk og fyldt med energi og får dermed flere kræfter til at klare de daglige opgaver. Følelse af velvære kan føre til bedre selvværd og mere overskud.

Når du modtager massage forøges blodcirkulationen og musklerne bliver mere afslappede, kroppen modtager derfor mere ilt og næringsstoffer, og immunsystemet vil være mere effektivt til at modstå sygdomme.

Massage virker bevarende på muskelmasse og forebygger derfor det svind af muskler, der normalt vil forekomme hos personer, som i perioder ikke har mulighed for at være aktive og holde kroppen ved lige.

Mange mener, at massage ligefrem kan bremse den naturlige ældningsproces p.g.a den øgede blodcirkulation.


Thai Warrior-massage er en ældgammel traditionel terapi, der oprindeligt blev anvendt til at hele sårene på soldater, som vendte hjem fra krig. Den moderne udgave af Thai Warrior-massage er er en kombination af traditionel massage og yoga-massage tilføjet rytmisk massage, blide vrid og udstrækninger, som giver dig en efterfølgende følelse af afslappethed og velvære. 

Traditionel Thai-massage adskiller sig fra andre kendte massageformer ved at begynde behandlingen ved fødderne for derefter at fortsætte med kompressionsteknikker og akupressur (berøring og tryk) langs kroppens energi-linjer. Efter fødderne behandles musklerne i ben og hofter, hvorefter der afsluttes med ryg og skuldre og hoved.     

Sports-massage henvender sig primært til personer som dyrker meget motion, har hårdt fysisk arbejde eller er aktive inden for sport. Massageformen tager udgangspunkt i nænsom massage med lange strøg og cirklende berøringer, som hjælper til at hele og forebygge ømme muskler og egentlige skader.